Novosti

SNIŽENJE

SNIŽENJE

SNIŽENJE BICIKALA!!! Sniženi su svi modeli AUTHOR, MARIN, BERGAMONT, BIANCHI, NIRVE, STYCLE I MAXIM 20% za gotovinsko plaćanje, modeli MARIN SAN RAFAEL DS3, BOBCAT TRAIL 9.5, BERGAMONT HELIX 4.4, ROXTRA 5.0, REVOX 5.0, SNIŽENI SU 25% za gotovinsko plaćanje

Arhiva

15 svi

SNIŽENJE

SNIŽENJE BICIKALA!!! Sniženi su modeli AUTHOR, MARIN, BERGAMONT, BIANCHI, NIRVE, STYCLE I MAXIM 20% za gotovinsko plaćanje.

» pročitaj više
15 svi

Nove stranice Bike Park-a

Dragi naši posjetitelji, 

pred vama su nove stranice Bike Parka, požeške trgovine biciklima i opremom. Stranice su obnovljene i obogaćene ponudom iz trgovine a uz to će redovito pratiti događanja iz biciklističkog života.

» pročitaj više

Novosti

17 lip

SNIŽENJE

SNIŽENJE BICIKALA!!! Sniženi su modeli AUTHOR, MARIN, BERGAMONT, BIANCHI, NIRVE, STYCLE I MAXIM 20…

» pročitaj više

Top 6 artikala

O nama

Mi smo specijalzirana trgovina i servis bicikala u Požegi, počeli smo s radom 2008. godine. U ponudi imamo bicikle slijedećih proizvođača: Author, Marin, Bergamont, Bianchi, Nirve Cruisers, Stycle, Norco, Wheeler, Jamis, itd. kao i rezervne dijelove i biciklističku opremu.

Posebno smo ponosni na naš servis u kojemu imamo sve potrebne rezervne dijelove. Koristimo profesionalni alat Park Tool, Pedros i Unior te puno specifičnog alata kako bismo mogli kvalitetno servisirati i održavati sve vrste bicikala.

U servisu koristimo kvalitetna RSP maziva, masti, ulja i sredstva za čišćenje kako ne biste morali više puta tijekom sezone dovoziti bicikle na servis.

Kontaktirajte nas