Novosti

Zimska akcija za Veliki servis !!!

Zimska akcija za Veliki servis !!!

Kod nas možete napraviti vrlo kvalitetni veliki servis po AKCIJSKOJ cijeni od 120,00 kn.

Akcija traje do 28.02.2018
Servis obuhvaća podešavanje brzina, kočnica, centriranje kotača, rastavljanje i čišćenje osovine kotača i pogona, čišćenje prijenosa, rastavljanje i čišćenje ležaja vilice i čišćenje kompletnog bicikla.

Arhiva

15 svi

SNIŽENJE

SNIŽENJE BICIKALA!!! Sniženi su modeli AUTHOR, MARIN, BERGAMONT, BIANCHI, NIRVE, STYCLE I MAXIM 20% za gotovinsko plaćanje.

» pročitaj više
15 svi

Nove stranice Bike Park-a

Dragi naši posjetitelji, 

pred vama su nove stranice Bike Parka, požeške trgovine biciklima i opremom. Stranice su obnovljene i obogaćene ponudom iz trgovine a uz to će redovito pratiti događanja iz biciklističkog života.

» pročitaj više

Novosti

17 lip

SNIŽENJE

SNIŽENJE BICIKALA!!! Sniženi su modeli AUTHOR, MARIN, BERGAMONT, BIANCHI, NIRVE, STYCLE I MAXIM 20…

» pročitaj više

Top 6 artikala

O nama

Mi smo specijalzirana trgovina i servis bicikala u Požegi, počeli smo s radom 2008. godine. U ponudi imamo bicikle slijedećih proizvođača: Author, Marin, Bergamont, Bianchi, Nirve Cruisers, Stycle, Norco, Wheeler, Jamis, itd. kao i rezervne dijelove i biciklističku opremu.

Posebno smo ponosni na naš servis u kojemu imamo sve potrebne rezervne dijelove. Koristimo profesionalni alat Park Tool, Pedros i Unior te puno specifičnog alata kako bismo mogli kvalitetno servisirati i održavati sve vrste bicikala.

U servisu koristimo kvalitetna RSP maziva, masti, ulja i sredstva za čišćenje kako ne biste morali više puta tijekom sezone dovoziti bicikle na servis.

Kontaktirajte nas