Detalji

  • O: K-PROTECT-je ergonomski dodatak za potporu tetivama patele,na način da smanjuje do 8% vibracija ne smeta u kretanju te eliminira usjet nelagode za natjecatelje svjesnih slabosti svojeg koljena ,ali i za one koje osjaćaju premor nakon 100+ kilometara najbolji saveznik u pomicanju granica na strmim spustevima i tehničkim trail-ovima pri intenzivnoj brzini.
  • O: Navlake su idealne za svaku vrstu sporta (trčanje, biciklizam, triatlon, plivanje, rukomet, nogomet,…) Korisne kako u fazi treninga ili natjecanja tako i u fazi oporavka
  • O: Djeluju na način da stvaraju kompresiju oko cijelog lista apsorbirajući udarne “valove” na mišićima. Smanjuju muskularni stres i akumulaciju toksina
  • O: Pospješuju dotok kisika te sprječavaju nakupljanje mlječne kiseline u mišićima
Pošaljite upit za ovaj artikl

Novosti

Top 6 artikala

O nama

Mi smo specijalzirana trgovina i servis bicikala u Požegi, počeli smo s radom 2008. godine. U ponudi imamo bicikle slijedećih proizvođača: Author, Marin, Bergamont, Bianchi, Nirve Cruisers, Stycle, Norco, Wheeler, Jamis, itd. kao i rezervne dijelove i biciklističku opremu.

Posebno smo ponosni na naš servis u kojemu imamo sve potrebne rezervne dijelove. Koristimo profesionalni alat Park Tool, Pedros i Unior te puno specifičnog alata kako bismo mogli kvalitetno servisirati i održavati sve vrste bicikala.

U servisu koristimo kvalitetna RSP maziva, masti, ulja i sredstva za čišćenje kako ne biste morali više puta tijekom sezone dovoziti bicikle na servis.

Kontaktirajte nas