Detalji

  • O: Koriste se kako u fazi treninga ili natjecanja tako i u fazi odmora. Djeluju na način da stvaraju kompresiju oko cijelog stopala apsorbirajući udarne valove na mišićima i gležnju. Smanjuju muskularni stres i akumulaciju toksina
  • O: 3D.DOT tehnologija u predjelu gležnja i potplata. 3D točke omogućuju bolje prijanjanje čarape spriječavajući proklizavanje stopala tijekom napora. 3D točke imaju i ulogu masažera radi poboljšanja cirkulacije
  • O: Kroz 3D točke prolazi zrak što spriječava pregrijavanje stopala.5 veličina (T1, T2, T3, T4 i T5).
Pošaljite upit za ovaj artikl

Novosti

17 lip

SNIŽENJE

SNIŽENJE BICIKALA!!! Sniženi su modeli AUTHOR, MARIN, BERGAMONT, BIANCHI, NIRVE, STYCLE I MAXIM 20…

» pročitaj više

Top 6 artikala

O nama

Mi smo specijalzirana trgovina i servis bicikala u Požegi, počeli smo s radom 2008. godine. U ponudi imamo bicikle slijedećih proizvođača: Author, Marin, Bergamont, Bianchi, Nirve Cruisers, Stycle, Norco, Wheeler, Jamis, itd. kao i rezervne dijelove i biciklističku opremu.

Posebno smo ponosni na naš servis u kojemu imamo sve potrebne rezervne dijelove. Koristimo profesionalni alat Park Tool, Pedros i Unior te puno specifičnog alata kako bismo mogli kvalitetno servisirati i održavati sve vrste bicikala.

U servisu koristimo kvalitetna RSP maziva, masti, ulja i sredstva za čišćenje kako ne biste morali više puta tijekom sezone dovoziti bicikle na servis.

Kontaktirajte nas