Detalji

  • O: Mekane i lagane termo čarape, zahvaljujući Merino vuni koja svojom prirodnom prozračnošću štiti od hladnoće zimi te topline ljeti. Čak i kad je mokra, nećete osjećati hladnoću na vašim stopalima. Dugotrajna zaštita od neugodnih mirisa.
  • O: Svileni sloj čarape ugodan je za kožu i odbija vlagu. Drugi sloj od Merino vune brine za optimalnu regulaciju temperature. Bešavni vrh čarape i Zebra ventilacija uz dvoslojno tkanje donose komfornu, debelu i mekanu čarapu s optimalnom ventilacijom i odvodnjom vlage generirane u toplim uvijetima.
Pošaljite upit za ovaj artikl

Novosti

17 lip

SNIŽENJE

SNIŽENJE BICIKALA!!! Sniženi su modeli AUTHOR, MARIN, BERGAMONT, BIANCHI, NIRVE, STYCLE I MAXIM 20…

» pročitaj više

Top 6 artikala

O nama

Mi smo specijalzirana trgovina i servis bicikala u Požegi, počeli smo s radom 2008. godine. U ponudi imamo bicikle slijedećih proizvođača: Author, Marin, Bergamont, Bianchi, Nirve Cruisers, Stycle, Norco, Wheeler, Jamis, itd. kao i rezervne dijelove i biciklističku opremu.

Posebno smo ponosni na naš servis u kojemu imamo sve potrebne rezervne dijelove. Koristimo profesionalni alat Park Tool, Pedros i Unior te puno specifičnog alata kako bismo mogli kvalitetno servisirati i održavati sve vrste bicikala.

U servisu koristimo kvalitetna RSP maziva, masti, ulja i sredstva za čišćenje kako ne biste morali više puta tijekom sezone dovoziti bicikle na servis.

Kontaktirajte nas